Menü átugrása

Tartalombeküldési szabályzat

Érvényességi kör

Jelen szabályzat egyaránt vonatkozik a versekre, a vershez fűzött kommentekre, a fórumra, a kötetekre, a 3sor.hu felületén keresztül elküldött üzenetekre, a 3sor.hu Facebook és Google+ oldalára, valamint a regisztrációkor vagy utólag a profil szerkesztésekor megadott szövegekre egyaránt.

Tartalom beküldése

Tilos olyan tartalom elhelyezése, amely

A szolgáltató célja, hogy a felhasználók kellemetlenségek nélkül használják a szolgáltatást, ezért a moderátorok törölhetik az olyan tartalmakat, melyek megítélésük szerint alkalmasak lehetnek arra, hogy másokban rossz érzést keltsenek. Az oldal célja ugyanakkor, hogy a versekhez hasznos kritikák érkezzenek, ezért a versekhez írt negatív kritikákat - ha azok egyébként nem szabálysértőek - a moderátorok nem törlik (a felhasználó azonban a vers törlésével együtt törölheti azokat is).

A szabálysértő tartalmakat a szolgáltató külön értesítés, indoklás és biztonsági másolat készítése nélkül törölheti.

Kritikák

A versekhez minden kritikai észrevételt örömmel fogadunk. Fontosnak tartjuk, hogy a negatív kritikák az alkotók hasznára váljanak, ezért javasoljuk, hogy ha egy vers nem tetszik, akkor részletesen magyarázd el, hogy mi a probléma vele, és ne csak annyit írj, hogy "nekem ez a vers nem tetszik". Bár a kritika megfogalmazása során lehetőség van erőteljes szavakat is használni (pl. nevezheted a verset szarnak), ennek feltétele, hogy részletesen elmagyarázd az erőteljes szóhasználat okát, azaz hogy szerinted mi és miért annyira rossz a versben, hogy az ilyen szóhasználatot indokol. Fontos, hogy a kritikák a versről, ne pedig az alkotójáról szóljanak, és kerüljék a személyeskedést.

A felesleges viták és sértődések elkerülése érdekében érdemes a kritika mellett azt is megemlítened, hogy mi az, ami tetszett a versben, miben fejlődött az alkotó a korábbi műveihez képest, illetve hogyan lehetne szerinted a vers jobb, és mire kellene a szerzőnek a jövőben kiemelten odafigyelnie az írás során.

Kommentelési jog korlátozása

Az oldal szabályzatát megsértő felhasználó kommentelési jogát a moderátoroknak lehetőségük van átmenetileg korlátozni. Erről értesítést helyezünk el a felhasználónak minden olyan felületen, ahol lehetősége lenne kommentelni. A korlátozás bármilyen módon történő kicselezése (ide értve az új regisztráció létrehozását is) súlyos szabályszegésnek minősül, és az oldalról történő kitiltással járhat.

Szabálysértés, jogi tudnivalók

A szabálysértő kommenteket lehetőség van jelezni a komment mellett lévő felkiáltójel ikon segítségével. A bejelentett kommenteket a moderátorok megvizsgálják, és szabálysértés esetén a lehető leghamarabb törlik. Ez a funkció csak a szabálysértő kommentek bejelentésére használható, az alkotónak nem tetsző kritikák törlése nem áll módunkban (azonban ezek is törlődnek a vers törlése esetén).

A regisztrált felhasználó tudomásul veszi és vállalja, hogy amennyiben ő az oldalon harmadik fél jogait sértő tartalmat helyez el, úgy azzal kapcsolatban a szolgáltató felé annak törlésén felül további igénnyel vagy követeléssel nem élhet.

A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a szabálysértő témákat, műveket, regisztrációkat vagy kommenteket külön figyelmeztetés nélkül törölje, és a törölt tartalom helyén a törlés tényére utaló megjegyzést helyezzen el. A moderátorok indoklás nélkül törölhetnek bármilyen tartalmat akkor is, ha az nem sérti a fórumhasználati szabályzatot. Ilyen esetben a felhasználó kérheti a kommenthez kapcsolódó többi komment törlését is.

Jelen feltételek megsértése a komment(ek) és a rá adott válasz(ok) figyelmeztetés nélküli törlésén felül a kommentelési lehetőség időleges tiltásával, súlyosabb esetben pedig a felhasználó törlésével illetve kitiltásával járhat. A törölt kommenteket nem áll módunkban visszaállítani.

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ