Menü átugrása

Osvát ágnes: A szív otthona 6

A szív otthona 6

A szív otthona 6

Ez a boldogság
engem örök időkre
hűtlen elhagyott.

2023. április

Beküldés időpontja: 2023. április 24. 22:09

Osvát ágnes

12 követő

4.3

11 értékelés

5 6
4 2
3 3
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Törölt komment

profilkép helyeOsvát ágnes

@Szeginé Nagy Gabriella: Semmi baj, én megköszönök minden jóindulatú értékelést. Örülök, hogy Neked is vannak unokáid, sok örömöt jelentenek. Mint mondtam, ha adnál egy email címet, szívesen elküldeném azt a novellát. Persze, nem erőszak, Isten őrizzen ettől. Köszönöm.

profilkép helyeSzeginé Nagy Gabriella

Kedves Ágnes! Igen, valóban, mivel nem olvastam a novelládat, valószínűleg nem jól értelmeztem. Ám, nem adtam rossz értékelést így sem. Gratulálok az írásaidhoz, unokákához! nekem is van két lány T Szné G.

profilkép helyeOsvát ágnes

@Szeginé Nagy Gabriella: Elnézést, de valamit - gondolom, - nem jól értelmezel. Kár, hogy nem tudom az email címedet, küldenék egy novellát a kötetemből, akkor megértenéd, hogy miről beszélek. Ez nem olyasmi, amit elenged vagy nem az ember, hanem az akaratomtól független. Nagyjából pont a novellám témáját dolgoztam fel haiku formában. De azért köszönöm a hozzászólásodat. Amúgy meg nézem a profilodat, nekem is három gyermekem van, felnőttek. Sőt, öt unokám is van.

Törölt komment

profilkép helyeSzeginé Nagy Gabriella

Menni kell hát utána, nem elereszteni.

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ