Menü átugrása

Violka: Boldogságodnak...

Boldogságodnak...

Boldogságodnak
biztos útja, hogy mást is
boldoggá tegyél.

Beküldés időpontja: 2017. október 7. 13:11

Violka

4 követő

4.3

15 értékelés

5 6
4 8
3 1
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Violka: Nagyon köszönöm, drága Violka, puszillak, kellemes hetet kívánok!

profilkép helyeViolka

@H Kohut Katalin: Jó, hogy valamennyire sikerült túljutnia ezen a nehéz terhen ... és milyen jó, hogy éppen Édesanya volt az - a legönzetlenebb, legszeretőbb személy - aki ehhez hozzásegítette. És én hiszem, remélem, hogy ezzel a lelki-közelséggel, szeretettel sikerül drága kislányod teljes lelki-békéjét helyreállítani. Szívből kívánom, hogy így legyen! Puszi, ölelés őszinte szeretettel!

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Violka: Köszönöm, drága Violka! Még soha senkinek sem beszéltem erről. Nagyon maga alatt volt hosszú évekig, naponként beszélgettem vele, hogy túljosson a lelki terhén valamennyire. Puszillak, sok szeretettel: Katalin

profilkép helyeViolka

@H Kohut Katalin: Katikám, anyaként nagyon Veled érzek! bizony nagy teher ez, lelkierő kell a hordozásához ... szívből kívánom, hogy egymást erősítve túljussatok ezen a nehéz problémán, gondon! Kislányodnak nagy szüksége van Rád, a naponkénti édesanyai jó-szóra, biztatásra ... Adja a Jóisten, hogy ehhez Neked erőd, kitartásod legyen! Őszinte szeretettel, barátsággal ölellek!

profilkép helyeViolka

@Kovács Kincső: Kincsőkém, köszi!

profilkép helyeViolka

@Radványi Tibor: Én így látom! örülök, hogy velem együtt mások is ... köztük Te is, Tibor. Köszönöm!

profilkép helyeViolka

@Kurczina Mónika: Drága Mónika, örülök, hogy Te is így látod a boldogság-keresés/megtalálás útját! köszönöm!

profilkép helyeViolka

@Z. Konkoly Juci: Köszi, Jutkám! ugye, hogy így van? ölellek!

Z. Konkoly Juci profilképeZ. Konkoly Juci

Igaz gondolat!

Kurczina Mónika profilképeKurczina Mónika

Gratulálok, nagyon szép gondolat! 5*

profilkép helyeRadványi Tibor

Szép és becses gondolat!

Kovács Kincső profilképeKovács Kincső

Nagyon igaz! Tetszett! (:

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Violka: Nagyon szépen köszönöm, drága Violka! Nem lehet róla beszélni, mert titokban tartjuk hosszú évek óta, hogy nagyon nagy terhe volt eddig, devisás, háromszorosára ment fel a hitele a behajtási cégnél már, neki soha nem lehet itthon lakása, sem autója, nem tud így férjhez menni sem. Nagyon maga alatt volt, én meg rokkant voltam, nem tudtam segíteni. Így bátorítottam, erősítettem naponta, amióta ki tudott menni külföldre egyedül, idegenbe. Puszillak, jó éjszakát! Szeretettel: Katalin

profilkép helyeViolka

@H Kohut Katalin: Drága kislányod életén legyen gazdag Istenáldás, Katika! Te pedig mindig csillogó szemmel, boldogan ünnepelj, ... hiszen a szeretet nincs földrajzi határok közé szorítva ... és az anyai szeretet különösen! és lélekben, gondolatban Vele, Velük lehet időzni örömmel. Szívből kívánom, hogy így legyen! Ölellek szeretettel!

Anyámk profilképeAnyámk

Szükséges...

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Violka: Őszinte részvétem! Én majdnem mindig egyedül éltem, tíz évig tartó iszonyházasságom közben is, de ha lett volna szerelmes párom, nem bírtam volna ki az elveszítését, a szívemet eltemetni. Borzalmas lehetett. Ma én ünneplek, a kisebbik lányom 40. születésnapját, aki Angliában él. Nálunk is sok a baj, kevés a pénz, tartom magam és mindenkit, míg itt vagyok. Puszillak!

profilkép helyeViolka

@Barna Júlia: Köszönöm, drága Júlia! Szép hétvégét kívánok Neked, szeretettel!

profilkép helyeViolka

@H Kohut Katalin: Katikám, aranyos vagy! olyan színesen, kedvesen "ecseteled" mindezt, hogy bár pár pillanatra nálam is kisütött a Nap (a lelkemben). Nehéz napjaim voltak/vannak, ... szomorú évforduló okt. 5. (4 éve vagyok egyedül ... a nagyon szeretett Társamat Megbizója visszahívta magához. Ref. lelkipásztor volt) Köszönöm a néhány "mosolypercet" Neked!

Barna Júlia profilképeBarna Júlia

Igaz, szép.

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Violka: @Violka: Nagyon szép volt éjjel a telihold, még ilyen szépnek nem láttam, s odaképzeltem, hogy arca is van és mosolyog, úgy nézett ki messziről, hogy lám, van kedve a holdnak mosolyogni már, küldött egy kis biztatást. Hajnalban keltem, jött fel a napocska, narancsos udvarlókkal, besütött rám, máris jókedvű lettem. Elzavarta a fekete felhőket, ma egész nap szép idő van. Hozzá finom gulyásleves, káposztás kocka, szép versek, zene egész nap takarítás közben, mi kell még más? Köszönöm szépen, Neked is nagyon szép hétvégét kívánok!

profilkép helyeViolka

@H Kohut Katalin: Örülök, hogy Te is így gondolod, Kati! Legyen szép hétvégéd ... lehetőleg napsütéssel kint és "belül" is!

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

Így van, gratulálok!

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ