Menü átugrása

H Kohut Katalin: A tél díszei

A tél díszei

A tél díszei

Márványeres lett
a levegő, lehelet
csokrok a fagyban.

Beküldés időpontja: 2018. január 16. 01:27

Szerkesztve: 2018. január 16. 11:52

H Kohut Katalin portréjaH Kohut Katalin

60 éves  •  4 követő

4

12 értékelés

5 3
4 7
3 1
2 1
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@BG Gabi: Nagyon köszönöm!

BG Gabi profilképeBG Gabi

Gyönyörű haikudhoz szeretettel gratulálok.

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Anna Kövecses: Köszönöm, drága Anna! Puszillak, Neked is szép napot kívánok!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Gyönyörű haikudat élmény volt olvasni, drága Katalin! Szeretettel gratulálok hozzá! Legyen ragyogó, ihletben gazdag napod! Ölellek! (:

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Hanako: @Hanako: Köszönöm szépen, egy 1991-es versemből vettem a képeket.

Törölt komment

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Ruder Jana: Csak azután történt egyből, miután én feltettem a verseimet, folyamatosan, egymás után. Nagyon sajnálom, hogy ellopták a versedet, kellemetlen. Nekem egy női oldalon tették fel az Emberi értékek irodalomban és fórumokon című írásomat pár évvel ezelőtt. Mai napig így van, aláírva az én kérésem, hogy javítsa át az én nevemre a sajátjáról a feltevője. Az az igazság, hogy a gépünkön vannak meg a dokumentumok, melyekkel bizonyítani lehetne, már nincsen meg kézírásban, mint régen, ezért nem olyan egyszerű. Köszönöm, drága Jana szavaidat!

Ruder Jana profilképeRuder Jana

@H Kohut Katalin: Tetszett ez a háromsorosod is. ( Van egy honlapom, illetve a facebookon is elkezdtem egy önálló oldalt készíteni magamnak. Bár jelen vagyok több irodalmi portálon is ) Ezt most csak azért írom, mert volt egy kis gondom nekem is. Egy versemet szó szerint ellopták. Nem is én vetem észre, hanem mások figyelmeztettek. Az illető még csak elnézést sem kért. Volt ötlete, hogy mivel védekezzen. Az oldal tulajdonosát keresték meg a barátaim, s később én is, s bizonyítani tudtam, hogy az enyém a vers. Dátummal, a saját honlapomon és az irodalmi portálon. (utólag nem szerkeszthető) . Érdemes erre odafigyelni. Ha valakinek van saját stílusa... egy egy szó eltulajdonítása nem jelent semmit. ( Bár igen csak etikátlan) Fontosabb, hogy milyen szövegkörnyezetben van... A pilinkél a hó... t én is használtam, de nem tőled loptam... :) Sajnos, a nagyok, már megírták előttünk... Ne add fel! Írni jó. Ölellek!

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Radványi Tibor: Már nincs kedvem semmit sem feltenni a facebookra, mert van egy ismerősöm, aki a szavaimat ellopdossa. Mikor felteszek verset a pilinkéző hóról, aznap megírja a versét Pilinkéző hó címmel. A múlt héten gyerekverset írtam, csingiling, csingiling kezdettel, megírta a versét a csingilingről. Még szerencse, hogy a szívezlek és trilling szavaimnak nem tudja a jelentését, mert szeretek szavakat kitalálni, de ki lehet következtetni. A trilling drágámnak megfelelő. Kellemes napot kívánok Neked!

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Radványi Tibor: Igazad van, kedves Tibor, köszönöm!

profilkép helyeRadványi Tibor

Meglepően szép gondolat ebben a témakörben, tetszett! Én lecserélném a címet, hogy a szó ne kétszer szerepeljen, valahogy zavarónak tűnik kissé... Akár szimplán: "Télben", vagy: "A tél díszei" címmel jobban mutatna...

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ