Menü átugrása

Anna Kövecses: Csörgedező

Csörgedező

Csörgedező

Fűzfák magánya
Patakcsobogást hallgat
Ligetek mélyén.

Beküldés időpontja: 2018. március 22. 19:59

Anna Kövecses portréjaAnna Kövecses

46 követő

4.7

15 értékelés

5 11
4 3
3 1
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Ruszka Zsolt És Edith: Itt is nagy örömmel láttalak! Legyen kellemes, békés, csillagfényes estéd! (:

Ruszka Zsolt És Edith profilképeRuszka Zsolt És Edith

Ez gyönyörű.

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Radványi Tibor: Minden hozzászólásnak szívből örülök, ez mégis különleges. A "Nagyok" közé emelsz benne, amire eddig még csak gondolni se mertem igazán... Ezért (is) igazán hálás vagyok, kedves Tibor! Szívből örülök, hogy tetszett ez a haiku! Legyen ragyogó, ihletben gazdag hétvégéd! (:

profilkép helyeRadványi Tibor

Árad ebből a versből egy megfoghatatlan méltóság és szépség, amihez a cím is nagymértékben hozzájárul. Őszintén megmondva szoktam olykor szelíd iróniával ostorozni a giccsbe torkolló patakparti vízcsobogásokat hasonszőrű társaikkal egyetemben, de hiszek benne ha egy untig ismert közhelyet megfelelő környezetbe nagy műgonddal beillesztünk, akkor az nagyot is tud ütni akár. Persze ehhez jó érzék is szükségeltetik, s nagy adag szakértelem. Itt mind a két erény nagyszerűen helytállt, ami azt eredményezte hogy az olvasó nehezen tud szabadulni ettől az idillikus nyugalomtól. Nem is marad más hátra, mint hogy szívből gratuláljak!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@BG Gabi: Nagyon szépen köszönöm mindig biztató és kedves szavaidat, drága Gabi! Legyen ragyogó, ihletben gazdag napod! Sok szeretettel ölellek! (:

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Somogyi Klára: Szívből köszönöm a kedvességedet, drága Klári! Legyen csodás, ihletben gazdag napod! Sok szeretettel ölellek! (:

BG Gabi profilképeBG Gabi

Csak ismételni tudom magamat. Gyönyörű ez is, mint mindegyik tőled. :)

Somogyi Klára profilképeSomogyi Klára

Gyönyörű nyugalom. 5*

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Dienes Tibor: Örülök, hogy tetszett, kedves Tibor! Hálás vagyok a figyelmedért! Legyen szép estéd! (:

profilkép helyeDienes Tibor

nagyon szép, idillikus!!!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Z. Konkoly Juci: Nagyon köszönöm, hogy olvastál és szívből örülök, hogy tetszett, drága Juci! Itt is jó volt látni! Legyen kellemes estéd! Szeretettel ölellek! (:

Z. Konkoly Juci profilképeZ. Konkoly Juci

Csodálatos gyöngyszem lett a csörgeződ, Annám!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Kádár Kata: Szívből örülök, hogy tetszett, drága Kata! Köszönöm szépen, hogy olvastál! Legyen csodás estéd! Szeretettel ölellek! (:

Kádár Kata profilképeKádár Kata

Milyen szép, nyugalmat árasztó kép!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Sati: Ugyan az egész természetet szeretem minden csodájával együtt, a vízpartok mégis valamivel közelebb állnak a szívemhez minden varázs közül. Legyen akár tó, patak, szurdok vagy tenger, engem lenyűgöz a szépségük és a nyugalmuk, valamint a színük. A kék az egyik kedvencem. Lehet, hogy ezért is foglalnak el különleges helyet a szívemben... Köszönöm szépen, hogy olvastál! Legyen kellemes estéd! (:

profilkép helyeSati

Egy régi festmény van szemben, a munkás-mindenes sarkom falán, aminek közepén egy patak bújik elő az összeboruló fűzfák közül. Balra egy tisztás kezdete, jobbra pedig egy fás-ligetes erdőszél. Az ég szürkés felhőkkel áttört, bágyadt kék. Szórt, erőtlen napfény.
Csodás, mély érzelmeket tükröző haikud a kép tükörképe... Nagyon szép!!!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Szakályné Nagy Irén: Igazán hálásan köszönöm, hogy ezt is olvastad, drága Irén! Legyen kellemes estéd! Szeretettel ölellek! (:

Szakályné Nagy Irén profilképeSzakályné Nagy Irén

❤❤ szerettem!

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ