Menü átugrása

Z. Konkoly Juci: Dombok ölében...

Dombok ölében...

Dombok ölében
zsúpfedeles kis tanya:
gyermekkort idéz.

Beküldés időpontja: 2018. május 9. 14:17

Z. Konkoly Juci portréjaZ. Konkoly Juci

68 éves  •  34 követő

4

12 értékelés

5 4
4 5
3 2
2 1
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Z. Konkoly Juci profilképeZ. Konkoly Juci

@Ruder Jana: Köszönöm Janám, igazán jólesik amit írsz.
Tudod a kezdetektől van egy rossindulatú ellenségem, aki több néven van jelen az oldalon, és így próbálja megakadályozni, hogy kijusson a facebokra a versem.
Ma már a nevét a valódi nevét is tudom, egy poeton fent lévő ember, de ott is álnéven lehet , mert a valódi nevén nem találom a verseit. Tudod azon csodálkozom, hogy milyen ember az ilyen aki képes erre használni a szabadidejét, és @Ruder Jana: vajon mit árthattam neki. Amiért ennyire haragszik rám?

Z. Konkoly Juci profilképeZ. Konkoly Juci

@Anna Kövecses: Hálásan köszönöm Annám a kedves soraidat!

Ruder Jana profilképeRuder Jana

Ötcsillagos. Nem akartam írni hozzászólást... , ( inkább csak értékelek az utóbbi időben) de nem tudtam itt továbblépni. Gyermekkoromat idézte a versed. Másrészt meg... igen csak elcsodálkoztam azon, hogy volt valaki, aki erre 2 csillagot adott. :(

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Gyönyörű hangulata van ennek a haikunak, drága Juci! Élmény volt olvasni! Sok szeretettel, nagy elismeréssel gratulálok hozzá! Legyen ragyogóan napsütéses, ihletben gazdag napod! Ölellek! (:

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ