Menü átugrása

Mikli: Yunomi haiku

Yunomi haiku

Yunomi haiku

Repedt tányérkán,
törött yunomi csésze;
csorog az élet...

Yunomi - japán zöld-teás csésze, fületlen, japánban mindenkinek megvan a saját csészéje, van fedeles, kétszemélyes készletnél a feleségé kicsit kisebb méretű.

Beküldés időpontja: 2018. június 27. 17:33

Mikli portréjaMikli

52 éves  •  3 követő

4.2

10 értékelés

5 5
4 2
3 3
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Mikli profilképeMikli

Köszönöm!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Eddig nem is hallottam ezekről a csészékről, de most felkeltetted a figyelmemet és utánanéztem kicsit. Tetszett a hagyománya és külsőleg is gyönyörűen néznek ki, igazi kuriózumok. Pont, mint ez a kis haiku. Örömmel olvastalak és szeretettel gratulálok, kedves Mikli! Legyen szép, ihletben gazdag hétvégéd! (:

Nagy Enikő profilképeNagy Enikő

@Mikli: Tetszik a klasszikus szerkesztés, illik a tartalomhoz. You know me :-) (bocs a szóviccért), mintha olvastad volna a gondolataimat, ezt én is végiggondoltam, de mivel annyira klasszikus volt, nem akadtam fönn rajta. Szeretem a klasszikus haikut (is). :-)

Mikli profilképeMikli

Köszönöm! Itt talán nem kellett volna nagy kezdőbetű, sem írásjelek, legfeljebb a három pont a 3. sor végén, de még valószínűleg az sem, csak így:
repedt tányérkán
törött yunomi csésze
csorog az élet
Köszönöm a véleményed és hogy örömet okozhattam!

Nagy Enikő profilképeNagy Enikő

Üdv itt, örömmel olvastalak. :-) 5*

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ