Menü átugrása

Radványi Tibor: Látomás a múlt századból

Látomás a múlt századból

Látomás a múlt századból

Vörös ég alatt
kucsma-tenger hullámzik,
s Apánk integet.

Beküldés időpontja: 2018. július 18. 08:35

Radványi Tibor

38 követő

4.1

11 értékelés

5 3
4 6
3 2
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Radványi Tibor: Igen, erre gondoltam én is, ezekre az időkre. Kellemes hétvégét kívánok Neked!

profilkép helyeRadványi Tibor

@H Kohut Katalin: Köszönöm kedves Katalin a gratulációt, örülök hogy ezt a versemet is meglátogattad. Igazad van, konkrétan ilyet nem írtam még, de hasonlókat már igen. Egyel lejjebb feltártam a vers kulisszatitkait, szívesen ajánlom figyelmedbe a válasz kommentemet, kíváncsi lennék hogy Te is erre gondoltál olvasás közben? További szép estét kívánok!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Anna Kövecses: Nagyon szépen köszönöm kedves Anna hogy ennél a versemnél is meglátogattál! Nem tudom pontosan hogy melyik korra gondoltál a vers olvasása közben, mert én szándékosan lebegtettem ezt, de akkor most elárulom Neked. Az első címe ez volt: "Látomás a 70-es évekből", s Brezsnyev május elsejei integetéseit akartam felidézni benne, mit kisgyerekként láttam a TV-ben. Evvel a címmel is Ő a főszereplő, de itt lehet még messzebb is menni, akár Lenin is integethet nekünk a régmúltból... Vissza fogjuk ezt még sírni, látva, hogy a világ merre halad. Ez is meg van már írva, majd később ezt is fel fogom tenni. Nagyon szép estét kívánok Neked!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Szakályné Nagy Irén: Köszönöm kedves Irén hogy itt is meglátogattál, örülök hogy tetszett!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Lívia Schmidt: Köszönöm szépen kedves Lívia!

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

Gratulálok, még ilyen verset Tőled eddig nem olvastam! Most már vérszínű az ég, nem tudom, hogy a jövő gyerekeinek hogyan fogunk fenn maradni.

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Azokat a régi időket idézi ez a haiku, amikről már nagyon sokat hallottam és a szívemnek oly kedvesek... Hálás vagyok a versedért és sok szeretettel gratulálok, kedves Tibor! Legyen ragyogó, ihletdús napod! (:

Szakályné Nagy Irén profilképeSzakályné Nagy Irén

Kucsmája alatt pedig rejtegeti a múlt aranyát. :) tetszett!

Lívia Schmidt profilképeLívia Schmidt

Tetszik! :))

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ