Menü átugrása

Anna Kövecses: Pagony

Pagony

Pagony

Rozsdás avarban,
Puha őzlábnyomok közt
Zörög az alkony.

Beküldés időpontja: 2018. augusztus 22. 16:53

Anna Kövecses portréjaAnna Kövecses

71 követő

4.1

14 értékelés

5 6
4 4
3 4
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Bodnár László: Nagy megtiszteltetés, hogy így gondolod, kedves Laci! Hálás vagyok, hogy olvastál! Legyen ragyogó, ihletben gazdag napod! (:

Bodnár László profilképeBodnár László

Egy újabb remekmű

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Dienes Tibor: Örülök, hogy tetszett, kedves Tibor! Legyen ragyogó, ihletben gazdag napod! (:

profilkép helyeDienes Tibor

Ó, de szép!!!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Szakályné Nagy Irén: Szívből örülök, hogy tetszett, drága Irén! Legyen kellemesen békés, csillagfényes estéd! Ölellek! (:

Szakályné Nagy Irén profilképeSzakályné Nagy Irén

Szép lett Annácska!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Sati: Én pedig a véleményednek és a látogatásodnak örültem, kedves Sati! Így mind a ketten jól jártunk! Legyen kellemesen békés, csillagfényes, ihletdús estéd! (:

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Vemi11: Szívből örülök, hogy tetszett, hálás vagyok a látogatásért is! Legyen kellemesen békés, ihletben gazdag estéd! (:

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Joco57: Szívből örülök, hogy végül minden benyomás a helyére került a haikuval kapcsolatban, kedves Jocó! Legyen kellemesen békés, ihletben gazdag estéd! (:

profilkép helyeSati

Jajj, de szép!!!
Gyönyörű látvány, csodásan fested meg az épp` hogy érezhetőt...
Nagy örömet szereztél vele, köszönöm, kedves Anna!

Törölt komment

profilkép helyeJoco57

Tetszik! Talán a zörgő alkony kicsit kemény a végére, de a leírtak alapján értem a koncepciót!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@SziMe: Igen, ez lehet, hogy nem úgy sikerült, ahogy terveztem. Régen sokat túráztunk az erdőkben és amikor az előző napokban esett, az őzlábnyomok puha mélyedéseket nyomtak a sárba, rá pedig színes-roppanós avart fújt a szél. Ezt szerettem volna megörökíteni ebben a haikuban. Jó volt olvasni a plusz véleményedet is, kedves SziMe! Köszönöm! (:

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@Ananheim Shimita: Szívből örülök, hogy olvastál és tetszett is! Legyen kellemesen békés, ihletben gazdag estéd! Ölellek! (:

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

@SziMe: Öröm és őszinte megtiszteltetés volt ilyen pozitív gondolatokat olvasni erről a kis versről, kedves SziMe! Hálás vagyok értük! Ma még az én napom van a sok napsütéssel, de holnaptól jönnek a záporok és a zivatarok, nomeg a finom esőillat (én is nagyon szeretem). Legyen kellemesen békés, ihletben gazdag estéd! (:

SziMe profilképeSziMe

Még egy gondolat, ha szabad.
A második sor édes kis képe, vagyis az "őzlábnyomok" az olvasás közben, legalábbis én nálam kicsit megakasztja a kellemesen induló versfolyamot. Lelassulok és aztán működik, de ott belebucskázom kicsit a hangzásba.
Köszönöm szépen.

Ananheim Shimita profilképeAnanheim Shimita

Milyen szép! Gratulálok!

SziMe profilképeSziMe

A verscím és a vers is felszabadító tisztaságot visel, letisztultabb a legutóbbi élményeimhez képest Nálad, Annácska - mert sejteni vélem, hogy a Tied a vers - és mégis megtartotta azokat a kedvességeket, amiket szerintem Magadból szerettél volna átadni a pillanatból, a pillanatnak.
Hangulatos, fényviszonyokat vonz be körém, és külön kedveltem a gondos központozást. A nagybetűket sem bánom, ünnepivé teszik egészen finoman a gondolatot és annak bensőséges természetét.
Köszönöööööm. :)

Elfogadom

A 3sor.hu harmadik féltől származó cookie-kat használ a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k alkalmazását. Bővebb információ