Menü átugrása

Szakályné Nagy Irén: köveken futó...

köveken futó...

köveken futó
játszi csermely vízcseppjén
kristálycsillanás

2018. szeptember 11.

Beküldés időpontja: 2018. szeptember 12. 21:26

Szerkesztve: 2018. szeptember 12. 21:28

4.1

9 értékelés

5 3
4 4
3 2
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Szakályné Nagy Irén profilképeSzakályné Nagy Irén

@Anna Kövecses:
Köszönöm szépen Annácska hogy itt is jártál!
Szép estét!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Ugyan nem olvastam az eredeti verziót, de így is sok "cs"-betű van ebben a röpke haikuban, mégis kellemesen cseng tőle az összhang. Sok szeretettel gratulálok a végeredményhez, drága Irén! Legyen szép estéd! Ölellek! (:

Szakályné Nagy Irén profilképeSzakályné Nagy Irén

Köszönöm még egyszer kedves Tibor! Igen nem engedte így újra felkellett tennem. Örülök hogy, így egybeírva neked is jobban hangzik!
További szép estét neked!

profilkép helyeRadványi Tibor

Kedves Irén, így már 5-ös! Talán kár volt levenni, mért szépen állt a vers, de lehet hogy nem engedett a rendszer ennyi sok változtatást? Mindig örül az ember ha tud segíteni, s főleg hogyha az a szerzőnek is elnyeri a tetszését, mert akkor nem volt hiába. Igen, jobb így egybeírva, ezt az ajánlatkor még nem érzékeltem... A szócserét (kicsit más raggal) azért javasoltam, mert a két "cs" betűs szó egymás után kicsit "bántotta" a fület, úgy éreztem! Na de most szerintem, így nagyon szép és igazán csinos lett... További szép napot kívánok Neked!

Szakályné Nagy Irén profilképeSzakályné Nagy Irén

Kedves Tibor!
Javaslatod tetszett és köszönöm, de egy ici picit változást csináltam rajta mert egybeírtam. Valahogy így kivánkozott nálam. 😊 Remélem így is gördülni fog.

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ