Menü átugrása

SziMe: örökzöld

örökzöld

örökzöld

fenyves cinege
trillája szóródik szét
a puha havon

18 október 13

Beküldés időpontja: 2018. október 13. 11:51

Szerkesztve: 2018. október 13. 18:46

SziMe portréjaSziMe

22 követő

4.4

10 értékelés

5 5
4 4
3 1
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

SziMe profilképeSziMe

@Anna Kövecses: ... nagyszerű átvenni a gondolatokat :), mindazt, amit Benned előidéznek a pötty soraim ... nagyszerű. Nagyon szépen köszönöm, Annácska a kedves figyelmed! :)
Örülök, ha bármikor is meglátogathatsz, Annácska. Valahogy én magam is messzebb kerülök mostanában, így alakul a mindennap. Meg ne fázz, vigyázz, szegény mindenki prüszköl körülöttem. :) Finom pihenést, Anna! :)

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Meseszép! Azt sugallja ez a haikud, hogy most mindennel harmóniában vagy, főleg önmagaddal. Ha így van, akkor valóban nagyon szerencsés vagy, mert szerintem ez az élet egyik igazi lényege... Sok szeretettel, nagy szívvel és őszinte elismeréssel gratulálok, kedves SziMe! Legyen szép, ihletben gazdag délutánod! (:

(Az eltűnés többek közt az írás folytatásának bizonytalanságával magyarázható. De azért olvasni néha visszajövök így is.)

SziMe profilképeSziMe

@Radványi Tibor: ... igazán örülök, köszönöm szépen a figyelmed, Tibor! :)

profilkép helyeRadványi Tibor

Megnyerő ez a gondolat, nekem tetszett!

Elfogadom

A 3sor.hu harmadik féltől származó cookie-kat használ a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k alkalmazását. Bővebb információ