Menü átugrása

Sár Anna: Ingyen van

Ingyen van

Ingyen van

A pszichológus
helyett hallgathatnál a
szívedre inkább!

Beküldés időpontja: 2018. október 27. 09:56

Sár Anna

6 követő

3.8

8 értékelés

5
4 6
3 2
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

profilkép helyeSár Anna

@Anna Kövecses: Értő és értékelő szavaidat, jókívánságaidat köszönöm. Üdvözöllek.

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Van igazság a haikudban, csak ne félnénk annyira önmagunk igaz valójától... Szeretettel gratulálok, drága Anna! Legyen szép, ihletben gazdag napod! Ölellek! (:

profilkép helyeSár Anna

@Radványi Tibor: Itt is nagy a szenzációéhség. Úgy elégítik ki, hogy bolhából elefántot csinálnak. Valaki mond valamit, s azt újabb és újabb módosításokkal adják tovább, s a végeredmény felér egy rágalmazással (mert a torzítás persze negatív irányba történik).

profilkép helyeRadványi Tibor

@Sár Anna: Persze, persze, tudom hogy így van, s így volt, de ez mégis csak egy jópofa, aranyos jelenség, amit az ember szívesen továbbgondol(t). Vidék így kipipálva, de itt Pesten anno az azért volt, hogy ezáltal belekössenek, s lehessen pörölni utána, mert különben az égvilágon nem történt semmi, az unalom lassan ölt volna! Most ahol lakom, itt is van egy igazi "figura", aki a nagy szélben söpri a ház előtt a faleveleket, persze reménytelenül. Viszont Ő biztos hogy azt mondaná: mi a túró értelme van feltenni verseket egy közösségi oldalra. Ezért van sajnos a Földön háború, erről szentül meg vagyok győződve... Én is szeretettel üdvözöllek, s a vers feltevése mellett szavazok.

profilkép helyeSár Anna

@Radványi Tibor: Gyakorlati oka is lehetett a víz kiöntésének, nem volt vezetékes víz, ki kellett cserélni tisztára a piszkos vizet, ami azért még öntözésre (vagy egyszerűen portalanításra /!!! /) alkalmas volt. Üdvözöllek.

profilkép helyeRadványi Tibor

@Sár Anna: Köszi szépen!!! Nem tudom megállni válasz nélkül: Igen, láthatod is magad előtt, mert gyakori jelenség. Még filmekben is láttam, hogy nagy rendezők is elsütötték ezt előszeretettel a hiábavalóság szemléltetéseként. Még egy emlék, de ez már vidéken, szintén gyermekként a nagymamám falujában. Álmos utca, tűz a nap, minden mozdulatlan. Jó félóránként valamelyik ház tornácán megjelent egy asszony, nagyokat kőrözött a lavórral, majd a szomjas földön csattant a víz. Majd ismét az idegesítő csend... Ezt a "felfedezésemet" 10 évesen szóvá is tettem apámnak, aki meghökkent ezen, majd így szólt: neked fiam másképpen jár az agyad. Ez sajnos nem jó dolog így felnőttként, sokkal több hátránnyal jár mint előnnyel. De hát vinni kell a terhet, nincs visszaút...

profilkép helyeSár Anna

@Radványi Tibor: Tetszett a fejtegetésed, mint már annyiszor. A Teri nénis jelenetet pedig látom magam előtt.

profilkép helyeRadványi Tibor

A pszichológus is szívesen kiöntené a lelkét, de általában nincs kinek. Gyerekkori emlékem: A bérházban a gangról Teri néni mindennap kétszer kiöntött egy lavór vizet az udvarra, csak úgy... de a maga módján boldog volt. A házban lakott egy pszichológus is, de a végén szanatóriumban kezelték idegösszeomlás miatt. Tulajdonképpen hol is lakik a boldogság?... Tetszett írásod!

profilkép helyeSár Anna

@Tóth Albert: Köszönöm.

profilkép helyeTóth Albert

Igen!

profilkép helyeSár Anna

Bocsánatot kérek a pszichológusoktól. Csak eggyel van bajom, ha egyáltalán vele...

Elfogadom

A 3sor.hu harmadik féltől származó cookie-kat használ a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k alkalmazását. Bővebb információ