Menü átugrása

Váray Károly: Cinege cikkan...

Cinege cikkan...

Cinege cikkan
Fák között, mint a virág
Illan éneke

Beküldés időpontja: 2018. november 13. 07:25

Szerkesztve: 2018. november 13. 07:30

Váray Károly portréjaVáray Károly

71 éves  •  15 követő

3.8

8 értékelés

5 2
4 2
3 4
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Váray Károly profilképeVáray Károly

@Anna Kövecses: Köszönöm. Közben eszembe jutott, lég lenne csak két szó: Cinege cikkan, mint fény az ablaküvegek- , a jégcsapok-, a vízfelületek között, csillogón színesen.

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Gyönyörűszép és nagyon különleges haiku, számomra is élmény volt olvasni, sok szeretettel, őszinte elismeréssel gratulálok hozzá, kedves Károly! Legyen kellemesen békés, ihletben gazdag napod! (:

Váray Károly profilképeVáray Károly

@SziMe: Kedves SziMe! Cinege gyors madár, ráadásul szép! Tehát gyors és szép! A cikkan, ebben az esetben mind a kettőt jelenti. Azaz gyors helyváltoztatás! Színeiben felvillanó!
A vessző kérdés kicsit bonyolultabb. Ui. én a virág illatára és a madár énekére asszociálva írtam az illan szót. Azaz virág s madár egyformán vidám. Persze nem várom el, hogy más is ezt gondolja , - ez lehetetlen is. Sokszor nem az kerekedik ki , amit az ember gondol. De, szerintem ez sem baj . Kellemes Napot Kívánok!

Törölt komment

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ