Menü átugrása

Kádár Kata: ünnep szövődik...

ünnep szövődik...

ünnep szövődik
régvolt boldog emlékek
selyemszálából

Beküldés időpontja: 2018. december 18. 15:25

Kádár Kata portréjaKádár Kata

8 követő

4.3

11 értékelés

5 5
4 4
3 2
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Törölt komment

profilkép helyeRadványi Tibor

@SziMe: Bocsánat, de a neved nem zöldült ki a Kádár Katának küldött kommentemnél, így lásd azt alább, mert valószínű hogy az értesítés így elmaradt Nálad!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Kádár Kata: (@SziMe: ) Bár nagyon is tanulságos és megszívlelendő kedves SziMe felettébb élvezetes és jó szándékú kritikája, én a közelgő Karácsony és az önfeledt nemes szívvel való verselési mód miatt megbocsájtanék a "lestrapált harcosoknak"! Igaz, nem is haragudtam rájuk, mert érződik nagyon is, hogy soha nem engednék el a világért sem egymás kezét, főleg így december vége felé, írójuk akarata szerint. (Azért még Petőfi is merészelt olykor-olykor így verselni, hogy súrolta a határokat, és nem is akármilyen költeményében: "Boldog órák szép emlékeképen - Rózsafelhők úsztak át az égen" ) Én egy 4-el honoráltam a szeretetről és a boldogságról szóló aranyos versikét így Karácsony tájékán...

Kádár Kata profilképeKádár Kata

@Anna Kövecses: Drága Anna! Nagyon szeretem ösztönzően kedves soraidat minden versnél... szeretem azt gondolni, hogy az elismerő szavak előrevisznek, jobbítanak... (mint ahogy az őszinteseg -ami alap, az élet minden területén- és persze az építő kritika is)... Hálásan köszönöm!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Csodálatos ez a haiku, el is teszem a kedvenceim közé, hogy bármikor visszaolvashassam... Szeretettel, elismeréssel gratulálok, drága Kata! Legyen kellemesen békés estéd! Szívből ölellek! (:

Kádár Kata profilképeKádár Kata

@SziMe: Kedves vendég most is, mindig is...
Hálás vagyok őszinte soraidért, mindenképp építő kritikaként élem meg.
Gyakran érzem, hogy egy egy 3soros kapcsán a szerzőben ott él egy nagyon is személyes kép, amit láttatni, éreztetni, átadni szeretett volna és az egy egészen más kérdés, hogy ez hogy sikerül... ennél a 3sorosnál is megvan a saját képem, ami számomra jelentőséggel bír, és hálásan köszönöm visszajelzésed arról, hogy ez nem egészen (vagy egészen nem) sikerült most.
Öröm olyan 3sorost olvasni, ahol együtt van az író szándék és az olvasó részéről az élmény egyaránt.
Minden rossz érzés nélkül, hálásan köszönöm soraidat!

Törölt komment

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ