Menü átugrása

Kádár Kata: téli varázslat...

téli varázslat...

téli varázslat
minden hópehely csodás
szimmetriája

Beküldés időpontja: 2018. december 18. 16:41

Kádár Kata portréjaKádár Kata

8 követő

4.1

12 értékelés

5 4
4 5
3 3
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Törölt komment

profilkép helyeRadványi Tibor

@SziMe: Már-már muzsikáltak e verset dicsérő soraid, a mostanában olvasott kommentek között ez volt számomra a "Kis éji zene"... Köszönöm szépen!

profilkép helyeRadványi Tibor

Kellemes, szép gondolat, mit a "szimmetriája" szó koronáz meg! Egyébként is izgalmas és szép ez a szó, amit megcsodálhatunk William Blake örökbecsű versének első strófájában is:

A tigris

Tigris! Tigris! éjszakánk
Erdejében sárga láng,
Mely örök kéz szabta rád
Rettentő szimmetriád?...

Kádár Kata profilképeKádár Kata

@Anna Kövecses: Drága Anna! Van valami a 3sorosokban, valami magával ragadó, esszenciális szépség, harmónia vagy éppen mély fájdalom, súlyos teher... Vannak, akiknek soraiból sugárzik az érzések átadásának tehetsége... Téged mindig közülük valónak tartottalak... és vagyunk többen, akik próbálkozunk, de maga a próbálkozás is élmény (és persze tanulás is egyben). Köszönöm soraidat!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Minden haikud egy varázslatos gyöngyszem, drága Kata, élmény Nálad olvasgatni! Sok szeretettel, őszinte elismeréssel gratulálok ezúttal is! Legyen szép estéd! Szívből ölellek! (:

Kádár Kata profilképeKádár Kata

@SziMe: Köszönöm itt is, ezeket a sorokat is!

Törölt komment

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ