Menü átugrása

Erdei Erika: ha adsz magadból...

ha adsz magadból...

ha adsz magadból
nem lehetsz teljes többé
mégis gyarapodsz

Beküldés időpontja: 2019. március 21. 18:48

Erdei Erika

9 követő

4.3

14 értékelés

5 7
4 4
3 3
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

profilkép helyeErdei Erika

@Radványi Tibor: Kedves Tibor! Jogod van bármilyen szavakkal értékelni a verseim és annyi csillagot adhatsz rá, amennyit jónak látsz, nincs min megütköznöm, hisz amikor regisztráltam az oldalra, tudomásul vettem, hogy annak célja, hogy ismeretlen emberek ízlésszűrőjén megítéltessenek az írásaim. Ha ezzel nem lennék tisztában, csak a fiókomnak írnék és áradoznék magamnak - magamról - hogy milyen tündöklően tehetséges is vagyok vagy a fórumon sírdogálnék, hogy jajj, valaki egyest, kettest, hármast adott, noha ez szíve joga és az oldal is mindenkit erre biztat, ellentétben más portálokkal, ahol mindenki mindenkitől "el van ájulva".

Összegezve tehát - nem vagyok sértődős, gond nélkül elfogadom az oldal szabályait, azzal együtt, hogy egy-egy írásom egyeseknek átlag alatti, másoknak feletti, vagy esetleg minősíthetetlen vagy épp kiemelkedő élményt nyújt. Csupán ellentétet éreztem a szavaid és az értékelésed között, különösen, mivel az üzeneted megérkezése előtt léptem be és akkor nagyobb volt a vers átlaga, ám így is nagy örömömre szolgál annak kedvező fogadtatása, ezért megköszönöm a látogatásod és az értékelésed: E. E.

profilkép helyeRadványi Tibor

@Erdei Erika: Kedves Erika! Miután elolvastam ez értesítőben az üzenetedet, egyből rányomtam a versre, hogy leellenőrizzem, nem e nyomtam félre a gombot, mert hát másoktól tudom, hogy az ilyen bizony előfordulhat olykor! Aztán megnyugodtam, ott volt a négyesnél a csillag. Tehát minden rendben. De elég jó a memóriám, s úgy emlékszem hogy mikor versednél jártam, nem volt ennyi hármas. Lehet hogy utánam szórták meg hamarosan, s ezért tűnhetett neked így! Én nagyon szívesen elküldöm neked a belépési jelszavamat ha akarod, s személyesen győződhetsz meg róla! Egyébként anno én is gondoltam egyszer ilyenre, de az Admin elmagyarázta: ha a pontozó még a csillagokon zongorázik, de nem nyomta le, a másik fél ha pont gépközelben van, akkor azt látja hogy hol ilyen, hol olyan az értékelés, amíg az nincs rögzítve. De én már régi rutinos vagyok, egyből azt nyomom, amit gondolok. Ezt én meg jó versnek ítéltem! További szép estét Neked!

profilkép helyeErdei Erika

@Radványi Tibor: Köszönöm Tibor! Szomorú vagyok, amiért kedves soraid ellenére, csupán közepesnek ítélted meg e versem :( De tudomásul veszem, hogy ez egy ilyen oldal és azt is, hogy az ízlés egyénenként eltérhet, ahogy annak számszerű megjelenítése is... E. E.

Törölt komment

profilkép helyeErdei Erika

@Gaál Zsigmond: Köszönöm Zsigmond! Mindig öröm, ha felbukkansz nálam! Hálás vagyok érte! E. E.

profilkép helyeRadványi Tibor

Jó és bölcs gondolat, tetszett!

profilkép helyeErdei Erika

@Anna Kövecses: Köszönöm szépen a kedvességed! Örülök, ha hasonlóan látod a tartalmat és hálás vagyok a látogatásodért és a véleménydért! E. E.

profilkép helyeGaál Zsigmond

Nagyon jó! Gratulálok!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Csodálatos dolog ez, nagyon így van! Remek a haikud is, drága Erika! Örömmel olvastalak és szeretettel gratulálok! Legyen ragyogó, ihletben gazdag napod! Ölellek! (:

profilkép helyeErdei Erika

@Domokos Kázmér: Örülök, ha így látod! Köszönöm szépen, hogy megtekintetted és véleményezted! Hálás vagyok érte! E. E.

profilkép helyeErdei Erika

@Zinett: Nagyon szépen köszönöm, hogy megtekintetted és véleményezted! Hálás vagyok érte! E. E.

profilkép helyeErdei Erika

@Lívia Schmidt: Köszönöm szépen! Megtisztelsz!

profilkép helyeErdei Erika

@Laczkó Vass Róbert: Nagyon szépen köszönöm!

profilkép helyeDomokos Kázmér

Érdekes, tetszik.

Törölt komment

Lívia Schmidt profilképeLívia Schmidt

Nagyszerű 5*

Laczkó Vass Róbert profilképeLaczkó Vass Róbert

Grat!!!

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ