Menü átugrása

Violka: Teremts békét a...

Teremts békét a...

Teremts békét a
lelkedben, és majd sokan
ülnek le melléd.

Beküldés időpontja: 2019. március 29. 17:59

Violka

18 követő

3.9

9 értékelés

5 1
4 6
3 2
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

profilkép helyeViolka

@Laczkó Vass Róbert: Egyetértő igenedért köszönet, Robi!

Laczkó Vass Róbert profilképeLaczkó Vass Róbert

Igen!!!

profilkép helyeViolka

@Radványi Tibor: Tibor, azért én úgy gondolom, bármennyire is elfajult ez a világ, a jó valahol mégis csak értéket képvisel. Egy emberből ha sugárzik a szép lélek, tiszta a tekintete, csendes a szava ... lehet, lesz, ki baleknek nézi ... de többen lesznek azok, akik felfigyelnek a másságra ... a vonzó "egyébre" ... és mellé ülnek. Én bízok ebben! Köszönöm szépen a figyelmedet!

profilkép helyeRadványi Tibor

A gondolat jó, sőt nagyon jó, de sajnos egyre jobban már nem így van! Ez persze nem Téged minősít, és én lélekben követlek, s nagyon tisztelem az ilyen témájú írásaidat. Ugye evvel mindent elmondtam?

profilkép helyeViolka

@Anna Kövecses: Annácskám, mint mindig: hálával köszönöm a kitartó figyelmet, szeretetet. Legyen Neked szép hétvégéd, sok ragyogó napsütéssel, örömmel!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Igen, azok közül biztos, akiknek fontos a béke és a nyugalom. Remek a haikud, szeretettel gratulálok hozzá, drága Violka! Legyen ragyogó, ihletben gazdag hétvégéd! Ölellek! (:

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ