Menü átugrása

Violka: Külső alapján...

Külső alapján...

Külső alapján
soha ne ítélj - a kincs
lélekben ragyog.

Beküldés időpontja: 2019. június 5. 18:24

Violka

21 követő

3.6

10 értékelés

5 2
4 4
3 2
2 2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

profilkép helyeViolka

@Anna Kövecses: Csak most tudlak köszönni, Annácskám ... 3 napja számomra elérhetetlen volt az oldal. Ölellek szeretettel!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Igen, nagyon így van! Jó lenne, ha minél többen eszerint a bölcsesség szerint cselekednének... Örömmel olvastalak, szeretettel gratulálok és kellemesen békés ünnepet kívánok, drága Violka! Ölellek! (:

profilkép helyeViolka

@Tamás Orosz Andrea: Köszönöm szépen, Andi!

profilkép helyeViolka

@Bazso72: Köszönöm szépen!

profilkép helyeViolka

@Radványi Tibor: Minden, ami külső ... az idő martaléka lesz ... a belső érték az igazán időtálló, ezért becsesebb ... ezért érdemelné meg a nagyobb odafigyelést. Sajnos, a szem "csábítása" erősebb ... Persze, van szerepe a "külcsín"-nek is ... nem baj az, ha a szép "belsőhöz" megfelelően társul ... Az is igaz, hogy ami szép bent, az kivetül az arcra, tükrözi a szem, a tekintet ... Szóval: jó az, ha mindkettőből van! (smile) Köszönöm, Tibor, a figyelmedet!

profilkép helyeBazso72

Remek!

profilkép helyeTamás Orosz Andrea

Tetszik!

profilkép helyeRadványi Tibor

Az a baj, hogy ezt sokan még csak nem is sejtik... én viszont örömmel olvasom, bár nagyon régóta tudom! Nincs ez jól, sehogy se... tetszett!

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ