Menü átugrása

Radványi Tibor: A szépirodalom szűkülő világában...

A szépirodalom szűkülő világában...

A szépirodalom szűkülő világában...

Kétféle ember
van: aki ír, és aki
nem olvassa el.

Beküldés időpontja: 2019. szeptember 4. 20:57

Radványi Tibor

73 követő

4.3

12 értékelés

5 4
4 7
3 1
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

SziMe profilképeSziMe

@Radványi Tibor: ... oj, nem szeretnélek ám feltartani, vagy zavarni, erre is mindig igyekszem figyelni, tulajdonképpen csupán arról lehet szó mindössze, hogy ki hogyan érez, hogy hogyan érzed Te, kedves Tiberius magadhoz e fenti sorokat a legeslegközelebb.
Szerintem egyik változat sem hibás önmagában. :)
Nagyon köszönöm kedves válaszod, mindig örömmel érkezem. :)

profilkép helyeRadványi Tibor

@SziMe: Köszönöm szépen hogy versemhez látogattál! Dehogy bánom, sőt... Én teljesen vakon elfogadom a javításra tett javaslatot, hiszen nyelvtanilag sokszor nem állok a helyzet magaslatán. Tehát a cím végén nem kell a három pont, a második sorban a kettőspont helyett pont, majd utána nagybetű. Mielőtt javítanám, meg szeretném kérdezni miért, hogy tanuljak belőle. Mert eddig úgy tudtam, hogyha a címnek a folytatása a vers, akkor mehet a három pont, jelezve ezt az olvasó felé (M. Laurens mondta). S azt is Ő mondta, hogy a felsorolás előtt lehet tenni kettőspontot, s akkor kisbetűvel kell folytatni. Akkor tehát vannak kivételek, amit én nem tudok? Hálás lennék ha ezeket én most megtudnám, mikor mit, s hogyan. Előre is köszönet érte!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Kverona: Igazán köszönöm hogy tetszett!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Kocogtató: Köszönöm szépen, örültem jöttödnek!

SziMe profilképeSziMe

"A szépirodalom
szűkülő világában

Kétféle ember
van. Aki ír, és aki
nem olvassa el."

Engem ez a gondolat - a harmadik sor külön pici kitündöklésével - ezennel egy egészen árnyalatnyi beavatkozásra bírt a vers finoman lelkes letisztulása érdekében. Ezt osztottam meg kedves Veled, Tiberius, bízva abban, hogy nem bánod. Nagyon szépen köszönöm. :)

Kverona profilképeKverona

5*

profilkép helyeKocogtató

Igen... s van aki tudja ösztönösen, s van aki tanítja :)))5*

Elfogadom

A 3sor.hu harmadik féltől származó cookie-kat használ a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k alkalmazását. Bővebb információ