Menü átugrása

Radványi Tibor: Ez csak természetes, hiszen itt emberek is vannak

Ez csak természetes, hiszen itt emberek is vannak

Ez csak természetes, hiszen itt emberek is vannak

A természetbe
a rossz természetűek
elől bújunk el.

Beküldés időpontja: 2019. szeptember 17. 17:24

Radványi Tibor

75 követő

4

10 értékelés

5 2
4 6
3 2
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Tulajdonképpen teljesen igazad van... Remek, gondolatébresztő haikudhoz szeretettel gratulálok és kellemesen békés, verseket gyümölcsöző hétvégét kívánok, kedves Tibor! (:

SziMe profilképeSziMe

Ez a mondat, nos, igen ... ez a mondat most nagyon szépen, és nagyon magától "gurul", vagy, ha úgy tetszik, következik be. A címet még lehetséges, hogy esetleg egy csendesebb pillanatomban megbabrálgatom magamban, de a tartalom, a versmag, az nagyon megtalált.
Plusz ízek is vannak benne, nem próbál meg több, sem kevesebb lenni, szép a központozás, és a tartalomra pedig valahol bárki rátalálhat magában, maga körül bármilyen kritikusabb felhang nélkül. ... és pont így működhet valami - egynek - a leghatékonyabban. Annyi kellemes, érdemes helyet találhat és talál is ... bennem már bizonyosan otthon van. Bocsásd meg, mindig szívesen csordogál nálam picit az a bizonyos "éhezőnedv" ), egy-egy kiemeltebben érdemi verspillanatnál. :)
Köszönöm szépen, kedves Tiberius. :)

Elfogadom

A 3sor.hu harmadik féltől származó cookie-kat használ a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k alkalmazását. Bővebb információ