Menü átugrása

Inna Vogel: Mi már nem leszünk...

Mi már nem leszünk...

Mi már nem leszünk,
de a tölgyfák akkor is
mesélni fognak.

Beküldés időpontja: 2019. november 21. 09:03

Szerkesztve: 2019. november 21. 11:29

Inna Vogel

19 követő

3.9

14 értékelés

5 4
4 4
3 6
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

profilkép helyeInna Vogel

@Péteriné Jencski Erzsébet: Bizony, reméljük! Köszönöm!

profilkép helyePéteriné Jencski Erzsébet

Reméljük, rólunk is...

Bornyi Veronika profilképeBornyi Veronika

@Inna Vogel: átadom neki!

Bornyi Veronika profilképeBornyi Veronika

@Inna Vogel: ♥️😘😍

profilkép helyeInna Vogel

@Bornyi Veronika: Megnéztem a csikós szobrot, gyönyörű! Elismerésem anyukádnak, igazi dáma! Nagyon jó kis története lehetett, élete. Remélem.

Bornyi Veronika profilképeBornyi Veronika

@Inna Vogel: nagyon szép volt ő még az ötvenes, sőt hatvanas éveiben is. Most is szép, az arca, de mint egy korábbi versem kapcsán beszéltük, írtam, hogy az alakját már szégyelli. Szegénykém 41 kiló 165 centihez... a csípőcsontja eltörött másfél éve, azóta járókeretezik, rosszul forrt össze. Akkor fogyott a kórházban 45 kilólól 40-re... napi harcot folytatok vele a dekákért, de makacs...42.5 volt a legtöbb, a nyáron, amit el tudtam érni... azóta megint befeküdt szeptemberben két hétre, a szobra mögötti épületbe, (!!! ) és megint 40 kilósan jött haza... Azóta 41.6-ra mondjuk sikerült megint feltornázni... azért van súlyos csontritkulása, mert évek óta sovány, valljuk be, a kezdeti 45 kiló is sovány volt már, a baleset előtt... Egyébként ő fénykorában sem volt több soha 55-nél. Csak a nagy mellei miatt nem alkalmazták modellnek. De fotómúvész modellje az volt, meg is nyerte az aktjával ez a fotós akkor azt a nemzetközi kiállítást, amire kivitte a képet. És a Nők Lapja 16. szülinapjára is kiválasztották a címlapra, pedig akkor ő már tíz évvel idősebb volt. Végül aztán a végső válogatáson kiesett ez a fotó, és egy másik lány került a címlapra.

profilkép helyeInna Vogel

@Bornyi Veronika: Ha lesz rá alkalom, nem szalasztom el! Aztamindenit, ez nem semmi! Biztos gyönyörű nő volt anyukád fiatalon!

Bornyi Veronika profilképeBornyi Veronika

@Inna Vogel: egy a Gellért hegy tetején áll a parkban, csikóval. Egy a kossuth téri metrómegállóban, fönt az üvehcsarnokban, karján kisördöggel, egy pedig a Frankel Leó úton, az ORRFI előtt, egy pici téren, karján kisfiúval. Somogyi József szobrászművész alkotása, ugyanabból az ülésből/ állásból. Anyukám 19 éves volt.

profilkép helyeInna Vogel

@Bornyi Veronika: Igen... kinek, mi lesz már akkor a fontos. Én szintén mindig sírok, ha belegondolok.
Leírod majd, hogy hol vannak a szobrok? Hátha majd egyszer meg tudom nézni. Az nagyon különleges lenne.

Bornyi Veronika profilképeBornyi Veronika

Igen. Sokat gondolok én is erre. Meg anyám szobraira a városban. ( Van három szobor Pesten, aminek ő volt a modellje) Vajon hogy fogok előttük elmenni, ha ő már nem lesz??? És ha én sem leszek már, kinek lesz fontos ez? Ki fogja tudni ezt? Na el is sírtam magamat...

profilkép helyeBazso72

@Inna Vogel: Szívesen. :))

profilkép helyeInna Vogel

@Bazso72: Javítva. Köszönöm szépen!

profilkép helyeBazso72

Szép nagyon a vers, de én inkább tölgyfát írnák, a nyárfák nem élnek olyan sokáig.

profilkép helyeInna Vogel

@Lívia Schmidt: Köszönöm szépen, Lívia, nagyon örülök, hogy tetszett. Amikor kimegyek sétálni a kutyusokkal, mindig nézem a fákat, és elgondolom, hogy nem véletlenül kaptak ilyen hosszú életet... annyi mindenről tudnának mesélni, ha lenne szavuk.

Lívia Schmidt profilképeLívia Schmidt

Széép... Kerek. Pontos.

Elfogadom

A 3sor.hu harmadik féltől származó cookie-kat használ a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k alkalmazását. Bővebb információ