Menü átugrása

Pataki-Urbán Eszter: Korom sötétben...

Korom sötétben...

Korom sötétben
szerencsére nem látszik
igazi korom.

Beküldés időpontja: 2020. május 10. 15:37

4.2

12 értékelés

5 5
4 5
3 1
2 1
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Oroszvári Kata profilképeOroszvári Kata

Hah, igen!

Pataki-Urbán Eszter profilképePataki-Urbán Eszter

@Radványi Tibor:
Köszönöm a kritikát! Az eddig itt eltöltött rövidke idő alatt (3 hét) még nem találkoztam másik korom témájú írással, persze ezzel nem zárom ki, hogy nem is volt korábban, de számomra újdonság volt. Azzel egyetértek, hogy nem kimondottam mély mondanivalójú, sőt, már-már zavaróan favicces, de ha már `5-7-5`-be összeállt a fejemben, leírtam. Egyébként sem az ilyen típusú írás jellemző rám, talán már találkoztál néhánnyal, ami több örömet okozott Neked.

Bármilyen egyéb gondolat jöhet nyugodtan :)
Szép estét!

profilkép helyeRadványi Tibor

Amióta beindult az oldal, rengeteg "kormos" versikét olvastam, így tehát ezt is "megbocsájtom". Nálam ez 4-est ér, mert már sajnos nagyon sokan megírták! A legdrágább gyöngyszem talán M. Laurens egyik kormos verse volt, a:

A korom gondja

Zavar a korom.
Nem azért mert öregszem,
csak gond lemosni.

A "népre" azért hat ez ennyire, mert már a túl intellektuálist nem értik, viszont e sorok olvasásakor újra önfeledtek lehetnek. Én foglalkozom a humor pszichológiájával is, talán hihetőek a feltevéseim... sajnos a kommersz sok helyen felüti a fejét, bár ez a "korom" örökzöldnek látszik. Én is megpróbálkoztam itt egy "klasszikussal" leszámítva a lepontozót, meg is állta a helyét:

Ezért hiúsult meg többször is a szabin nők elrablása

Hiába volt a
sok szabin, ki volt írva:
mindenki szabin!

További jó és hasznosnak tetsző humoros írásokat kívánok Neked!

Törölt komment

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ