Menü átugrása

Váray Károly: Szimbiózis

Szimbiózis

Szimbiózis

A DNS órájában
Ketyeg a tavasz, tetted
A felhúzója

Csak az értékelje aki érti !

Beküldés időpontja: 2018. április 8. 08:54

Váray Károly portréjaVáray Károly

69 éves  •  4 követő

3.3

10 értékelés

5
4 3
3 7
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Váray Károly profilképeVáray Károly

@Radványi Tibor: Röviden : A DNS- ben minden kódolva van, azaz óraként működik. A tavaszi ébredés is! Az ember és a tavasz ebben a verzióban szimbiózisban él. / Azért , mert a civilizáció a vegyszerekkel befolyásolja létét / De éppen ezért lesz növényvilág és ember egymástól már elválaszthatatlan. Nos itt jön a mestercsavar. Tetted a felhúzója! Nem véletlenül a környezetszennyezés kategóriába van helyezve! Gondoljuk át. A felhúzó nem más mint az emberi tett! Azaz elszennyezem a természetet = nem húzom fel az órát!!

Váray Károly profilképeVáray Károly

@Radványi Tibor: Kedves Tibor! Ma három haikut tettem fel , direkt kísérletképpen. Még várok egy kicsit , remélem valaki elégtelent ad és akkor mélyebb elemzést adok. Természetesen nem egy átlagos haiku , így nem is várható el , hogy mindenki értse! Viszont aki nem érti , vagy nem érez rá , az ne pontozza! A másik kettővel ugyanez a helyzet. Persze senkit nem akarok minősíteni. Sajnos, már néhai hegedűtanár barátommal soha nem vitatkoztam, mert nem értek a zenéhez! De azt mindig elmondtam , hogy ezt meg ezt valami belső érzésből fakadóan átérzem , ergó tetszik. Kellemes Napot!

profilkép helyeRadványi Tibor

Lehet hogy Arany János is ezt mondotta volna: Érti a fene, csak ráérzek hogy jó! Hát én is így vagyok vele... D ... tetszett!

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ