Menü átugrása

Radványi Tibor: Kommentben olyan SziMe, mint a futballban Szepesi

Kommentben olyan SziMe, mint a futballban Szepesi

Kommentben olyan SziMe, mint a futballban Szepesi

Halványt színre vált,
örökbecsűvé ítél,
s lélekkel bevon!

A 3sor legszebben kommentelő hölgyének. - Szepesi Györgynek megvolt az a különös képessége, hogy a nagyon unalmas és gyenge mérkőzéseket is fel tudta dobni stílusával, szerethetővé téve őket, amik aztán úgy maradtak meg a sportkedvelők emlékezetében.

Beküldés időpontja: 2018. augusztus 5. 16:02

Szerkesztve: 2018. augusztus 5. 22:42

Radványi Tibor

82 követő

4.3

11 értékelés

5 5
4 4
3 2
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Anna Kövecses: Köszönöm kedves Anna! Éreztem hogy ehhez a versemhez is el fogsz látogatni. Szép napokat kívánok Neked!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Az ötletességért külön kalapemelés jár! Remek és nagyon találó haikudhoz szeretettel gratulálok, kedves Tibor! Legyen ragyogó, ihletben gazdag délutánod! (:

profilkép helyeRadványi Tibor

@Szakályné Nagy Irén: Kedves Irén! Nagyon örülök hogy jöttél, becses soraidat nagyon de nagyon megköszönöm! Szép napokat kívánok Neked!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Bébi Gabi: Aranyos vagy, de valamennyire komolyan gondoltam... nem vagyok túlságosan termékeny írogató, csak akkor fogok tollat ha valami önkéntelenül eszembe jut. Így tehát türelmesen várni kell, és akár még Líviáról is születhet vers. Személyekről csak jót írok, a világ és a közélet hülyeségeit viszont szeretem ironikusan kivesézni. A Te ügyed érdekében fel fogok menni a "Jófogásra" , hátha ott találok olcsón egy használt fogást, s így talán nem kell oly sokáig várni az ihletig... DDD

Szakályné Nagy Irén profilképeSzakályné Nagy Irén

Tiszteletre méltó soraidban lélek szólt a lélekhez.
Figyelmes és maradandó gondolataidat szeretettel olvastam.
További szép estét!

5 törölt komment

profilkép helyeRadványi Tibor

@SziMe: Nagyon szépen megköszönök mindent, amit írtál, sorról sorra! Ez már a kommentek kommentje volt, így hát én ezt nem is kommentálom, hiszen teljesen felesleges volna. Inkább hallgatok, tanulok, és szívből örülök. Nagyon szép napokat kívánok Neked!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Lívia Schmidt: Kedves Lívia! Nagyon szépen köszönöm amit írtál, az első szótól az utolsóig! Teljesen meghatódtam, nem is tudom hogyan reagáljam ezt le... Én is sokszor látogatok el a verseidhez, szívesen olvasom és értékelem őket! (azóta a vers alatti kommentemet kibővítettem, ajánlom szíves figyelmedbe! )

Törölt komment

Lívia Schmidt profilképeLívia Schmidt

Ez a párhuzam nálam 5* ...és nem csak azért, mert kedvelem SziMe-t és a hozzászólásait, hanem mert Téged is kedvellek Tibor :) ...stílusod, hangod egyedi és bármiről írsz is mindig betalál... :)

profilkép helyeRadványi Tibor

@Bébi Gabi: Köszönöm szépen, örülök hogy jóra értékelted! Ezt a felhívást komolyan veszem, igazi kihívás lesz számomra, de várni kell vele az ihletig, mert nálam csak így működik! Egy jó húsos, kerekded ötösért még a világ végére is elmegy az ember ezekben az ínséges időkben...

Törölt komment

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ