Menü átugrása

Radványi Tibor: A komment tyúkanyója, és az ő kiscsibéi (SziMenek)

A komment tyúkanyója, és az ő kiscsibéi (SziMenek)

A komment tyúkanyója, és az ő kiscsibéi (SziMenek)

Tátognak pelyhes
ideák, s hasznos szókkal
éltetik őket.

A 3sor legjobb kommentelőjének nagy tisztelettel!

Beküldés időpontja: 2018. november 11. 18:44

Szerkesztve: 2018. november 11. 18:55

Radványi Tibor

91 követő

4.1

12 értékelés

5 3
4 7
3 2
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

profilkép helyeRadványi Tibor

@SziMe: Most kerültem csak gépközelbe... A tegnap esti kommentedet olvasva: igazán kedves vagy, és én köszönöm! - Máris megkeresem a nekem küldött verset, örömmel teszem.

2 törölt komment

profilkép helyeRadványi Tibor

@Szakályné Nagy Irén: Hálásan köszönöm Neked kedves Irén hogy versemnél jártál, tömör hozzászólásod egyetértésedről árulkodik! További szép estét kívánok!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Anna Kövecses: Nagyon szépen köszönöm kedves Anna Neked, hogy erre a versemre is felfigyeltél, s pozitívan értékelted! Annak főleg örülök, hogy Te is hasonlóképpen éreztél, mint ahogy azt jelezted kommentedben. Én is szép napokat kívánok Neked!

profilkép helyeRadványi Tibor

@SziMe: Kedves SziMe! Ne legyen számodra ez nehéz szituáció, hiszen én csak a mai önző korszellemnek megszokásait akartam kissé felrázni avval, hogy elismerésemet fejeztem ki a nagyszerűség előtt! Csak annyi történt mindössze, amit Petőfi is tett anno: versben köszöntötte Arany Jánost a megsüvegelendő teljesítménye után. Ha ez manapság mindennapos lenne, (jaj de kár hogy nem az! ) akkor én ezt a kommentet most nem tudnám megírni, s nem beszélhetnénk a Te esetedben sem nehéz szituációról. Jelen korunkban legfeljebb csak az én régimódiságomat lehet megmosolyogni, a Te tehetséged és kreativitásod megkérdőjelezhetetlen! - Ezek után természetesen öröm számomra hogy valamilyen formában versedbe szőttél engem, megtiszteltetésnek veszem ha felteszed az oldalra, várom szeretettel. További nagyon szép kommenteket kívánok, az égi súgó legyen mindig Veled, poéta üdvözlettel: Tibor

profilkép helyeRadványi Tibor

@Sár Anna: Egészen biztosan! De meg is érdemli alighanem. Nagyon köszönöm hogy itt is meglátogattál!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Toth Enikő: Nagyon köszönöm Neked kedves Enikő!

Szakályné Nagy Irén profilképeSzakályné Nagy Irén

Bizony! 😊😍

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Találóan remek ez a haiku, nagyon jó, hogy megfogalmaztad ezt a rég óta köztünk levő érzést, kedves Tibor! Szeretettel gratulálok! Legyen szép, ihletben gazdag heted! (:

2 törölt komment

Toth Enikő profilképeToth Enikő

Nagyon jó.

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ