Menü átugrása

H Kohut Katalin: Árnyék

Árnyék

Árnyék

laposkúszásban
körbevesz és átölel
sötét árnyékom

szándékosan írtam központozás nélkül, kisbetűvel japán ősforma szerint

Beküldés időpontja: 2017. augusztus 2. 06:40

H Kohut Katalin portréjaH Kohut Katalin

59 éves  •  1 követő

3.3

7 értékelés

5
4 4
3 1
2 2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Radványi Tibor: Köszönöm, kedves Tibor a válaszodat! Van egy nehéz egészségügyi gondom, kicsit megvisel, nem szívesen írok emiatt mostanában, inkább csak tiszta dallamú és hangú zenéket hallgatok. Itt is egész nap megy a ventilátor, már ide nem ruházok be - festés után - klímára, el szeretnék Pestre költözni. Igen, ők válogatnak, lelkesen nyitom meg mindig a válogatott versek oldalt és a kiemelteket, de mindig csalódnom kell. Elismerem azt is, hogy akiknek a verseik ott vannak, már legalább 170-et írtak három hónap alatt, de én is, mint Te, azokat pontozzuk, melyek a legjobbaknak látszanak. Kellemes napot kívánok, jó hűsölést! Szeretettel: Katalin

profilkép helyeRadványi Tibor

Kedves Katalin ezt nagyon sejtelmesen írtad meg, igazán jó lett! Csak hozzászólok halkan a lenti komment-váltáshoz: Amit firtattál, van benne valami. Igaz hogy az adminok nem pontoznak, de ők válogatnak, mely vers kerül nyilvánosságra. Észrevettem, hogy az igazság-centrikus verseket nem igazán favorizálják, jobb a békesség alapon. Én viszont respektálom, (én is ilyeneket írok) ezért én nagyon szívesen jövök hozzád! Írjál csak így, ez az igazi. József Attilát is elutasították anno, aztán látod mi lett a vége! Poéta üdvözlettel: Tibor (Az e-mailedet most vettem észre, este válaszolok rá ha lemegy a meleg)

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Z. Konkoly Juci: Köszönöm, drága Jutka, de általában Téged mindig értékellek, nagyon ritkán szólok hozzá, éppen amiatt, hogy ne befolyásoljon semmi. Naponta többször értékelem mindig az új versikéket. Azt hittem, hogy az admin választja ki a verseket egy hét után, meg a toplistásokat. Puszillak!

Z. Konkoly Juci profilképeZ. Konkoly Juci

@Z. Konkoly Juci:
Ja és Katikám, szóljál hozzá, te is a más verséhez, mi is így találtunk barátokra, még sosem láttam egy versemnél sem a hozzászólásod, gondolom a máséhoz sem szólsz, hozzá, akkor hogy ismerjenek meg téged.

Z. Konkoly Juci profilképeZ. Konkoly Juci

Milyen adminnak Katikám, ők nem értékelnek minket, nézd meg én is hány kettest kapok, mi egymást értékeljük és mivel nem egyformák vagyunk, azért az értékelésünk sem egyforma. Puszillak!

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Z. Konkoly Juci: Köszönöm, drága Jutka! Csak az adminnak nem tetszik egyik sem, nem szívesen jövök ide rossz szájízzel, mert nem tartozom ebbe a baráti körbe.

Z. Konkoly Juci profilképeZ. Konkoly Juci

Tetszik!

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Ruder Jana: Köszönöm!

Ruder Jana profilképeRuder Jana

Jó! Ez tetszett...

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ