Menü átugrása

Balázs József BAZSI: Lekicsinylés 3

Lekicsinylés 3

Lekicsinylés 3

bár kopott a váz
agyam sziporkáz - bűnöm
vannak elveim

Beküldés időpontja: 2023. március 27. 09:00

Balázs József BAZSI portréjaBalázs József BAZSI

75 éves  •  42 követő

3.5

6 értékelés

5 1
4 2
3 2
2 1
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Balázs József BAZSI: Nagyon köszönöm, s én ezt el is fogadom. Mintha így tényleg jobb lenne, csak azért gondoltam az árnyékra, mert az meg azt sugallaná: a tehetségesek árnyékában... meg arra a mondásra is gondoltam (idézni nem tudom pontosan) hogy a jó az nem tudja elviselni a zseni közelségét. Még egyszer köszi.

Balázs József BAZSI profilképeBalázs József BAZSI

@Radványi Tibor: Kedves Tibor! Én is a saját "sorozatom" címével kűzködtem a legtöbbet. A tiéd nagyon szerény - nyugodtan írhatod az árnyékában nélkül, hisz a Mestergerenda maga a stabilitás - amiről remek haikudban írsz. Mestergerendák.
Ez szerintem elég! Köszönöm, hogy megkérdeztél!

profilkép helyeRadványi Tibor

Szerintem nagyon is sziporkáz, még a kelleténél is jobban. Meg is fogott engem ez a gondolat, s a "sziporkáz" szó meg is ihletett:

A Mestergerendák árnyékában

Ki bravúrosat
alkot, bravúrtalanok
szálkája lesz majd.

Először egyes szám első személyben írtam, de szerintem így jobb. Viszont szívesen venném segítség-véleményedet, mert a címben nem vagyok biztos hogy nem-e erőltetett?

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ