Menü átugrása

Balázs József BAZSI: A Bazsi mindig "lózik"!

A Bazsi mindig "lózik"!

A Bazsi mindig "lózik"!

gyermekként tátott
szájjal - nyitott lélekkel
tudok örülni

Beküldés időpontja: 2023. július 1. 07:33

Balázs József BAZSI portréjaBalázs József BAZSI

75 éves  •  43 követő

3.7

6 értékelés

5 1
4 2
3 3
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Balázs József BAZSI profilképeBalázs József BAZSI

@Radványi Tibor: Köszönöm szépen Neked! Az öreg lóval délelőtt szoktam foglalkozni (vagy ő velem) - szerdán és pénteken általában. Félóra kis mozgatás üresen, hisz a hátizmai is elöregedtek ... ( Egy 25 éves ló kb. velem egykorúnak tekinthető! ) Mind a három jármódban, a lépés ebből 10 perc kezdéskor és befejezéskor. Aztán ügetés és vágta mind a két "kézen" (jobbra- balra a körön). Aztán félórát legeltetem a diófák alatt. Befejezésül, ilyenkor nyáron lemosom a lábszárát és a patáit... Újabban egy állványos szelfibottal készítek "rólunk" fényképeket! Ez nagyon estleges, nincs beállítás mocorgás van és répafalatok... Vagy Ő jó rajta, vagy én... Tegnap pont készült egy ahol nagyon mókásan tátva maradt picit a szám, de a ló nagyon jó a képen... Ez ihlette ezt az első másfél sort! Bocsánat a locsogásért, de az öröm úgy ér valamit, ha másnak is adunk belőle!

profilkép helyeRadványi Tibor

Ez egy nagyon szép és emberi tulajdonság, számomra még megható is. Ezt örök időkig meg kell őrizned, kívánok hozzá egészséget és boldogságot tisztelettel: T.

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ