Menü átugrása

H Kohut Katalin: Kérelem

Kérelem

Kérelem

Szelíden szól a
gerlepár a tavaszhoz:
"Őrizz meg minket!"

Beküldés időpontja: 2019. április 2. 18:11

H Kohut Katalin portréjaH Kohut Katalin

62 éves  •  6 követő

3.4

8 értékelés

5
4 3
3 5
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

@Anna Kövecses: Köszönöm, drága Anna! Talán a kettőspont használata prózában elfogadottabb, versben ritkán alkalmazzák, de a vesszőt kevésnek gondoltam. Puszillak, Neked is csodás délutánt és estét kívánok!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Engem nagyon megfogott így, ahogy van. A kettőspont is eredményezi az olvasóban azt a pillanatnyi szünetet, melyre ehhez a haikunak a csodálásához szükség van... Szeretettel gratulálok, drága Katalin! Legyen madárdalos, ihletben gazdag délutánod! Ölellek! (:

H Kohut Katalin profilképeH Kohut Katalin

Köszönöm, drága SziMe! Örülök, hogy tetszett, mert már két éve egyáltalán nincsen témám, ezért csak ide jövök néha, mást nem írok. Kétféleképpen szoktam írni: vagy végig központozás nélkül, ha a három sorocska vessző, meg mindenféle írásjel nélkül jön, meg központozással, ha tagoltan írok. Ezt csak központozással tudtam megírni, már csak az utolsó párbeszédes sora miatt is. Még egyszer köszönöm, puszillak!

Törölt komment

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ