Menü átugrása

Radványi Tibor: A lepontozók óriási károkat okoznak a művészetben

A lepontozók óriási károkat okoznak a művészetben

A lepontozók óriási károkat okoznak a művészetben

Ezért Párizsban
már el is csomagolták
a Mona Lisát.

Beküldés időpontja: 2019. augusztus 8. 21:11

Radványi Tibor

67 követő

3.9

8 értékelés

5 3
4 2
3 2
2 1
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Sár Anna profilképeSár Anna

@Radványi Tibor: Köszönöm a kedves, kacagtató válaszodat!

SziMe profilképeSziMe
profilkép helyeRadványi Tibor

@SziMe: Hát csak úgy, hogy engem mindig feldob a tartalmas, korrekt, szívélyesen békés beszélgetés bölcs emberekkel... ezt köszöntem meg!

SziMe profilképeSziMe

@Radványi Tibor: ... oj, bocsánat, ezt hogy érted? :)

profilkép helyeRadványi Tibor

@SziMe: Ilyen párbeszédekkel tud a bölcs ember szép napot kreálni magának... köszönöm szépen!

SziMe profilképeSziMe

@Radványi Tibor: ... a verseket nem lehet nem komolyan venni, nekem sosem sikerülne másképpen, a legőszintébben a Versekért vagyok itt és tisztelem, becsülöm az oldalt, ami egy pici "otthont" és biztonságot ad nekünk, ... oj, de hisz Tudod. :)
Nagyon köszönöm kedves válaszod, a gondolataid és várom a verset, mint mindig, lássuk csak ... vajon épp mennyire rosszalkodtál. :) Csak viccelek. De csak egy kicsit. :))
Még egyszer köszönöm szépen a kiemeltebb versaranyosságot is, kedves Tiberius. Az érdemi, valódi verstáplálék valódi manna. :)
Viszont kívánok finom péntek napi időtöltést. :)

profilkép helyeRadványi Tibor

@SziMe: Óh, nagyon köszönöm! De jó hogy e vers alá írtál kommentet, így alkalmat adtál nekem, hogy tisztázhassak egy dolgot, egy esetleges félreértést. Természetesen tudom hogy Te itt sok mindent másképp látsz, de engedd meg nekem ezt a dicséretet: Neked szabad, ezerrel! Azt is tudom hogy Te is szoktál egyeseket osztani, de mekkora a különbség: a Tied aranyat ér, és ugye van a lepontozó... Szerintem kár is ennél mélyebben belemenni, mert Te úgy is érted mit akarok mondani, a lepontozó meg nem, mert ha értené, már nem lenne lepontozó! A Te egyeseid a verseimnél többet érnek mint a hármasok, négyesek. Mert lehet másképp másként látni, ha az elme fényesen ragyog. Arany másképp gondolta a szabadságharcban való részvételt mint Petőfi, (csendesebben) mégis ragyogóan megértették egymást! --- Köszi hogy aranyosnak találtad ezt a versem. Lehet hogy nem illik előre valamit beharangozni, (ez legyen kivétel) de ma este felteszek egy hasonlóan "aranyos" verset kicsit meghökkentő szándékkal. Emiatt 3-om D betű is fogja kísérni, nehogy valaki megsértődjön nekem a kissé ironikus tartalma miatt. Természetesen lesz benne jogos igazságtartalom, de a szokatlan poénja miatt többet várok tőle, mint ettől. De itt a közönség reakciója elég kiszámíthatatlan, ha viccesbe csomagolják az iróniát... További szép napot, és hasznos kommenteket kívánok Neked!

SziMe profilképeSziMe

A címet tekintve Te bizonyosan tudod rólam, mennyire nagyon és bodornyi felhőkbe burokkolóan másképp látom ezt, de láss codát, ... bárhogyan is, a vers pici fordulata szerintem kifejezetten vicces. Olyan aranyos lett. :))))
Nagyon köszönöm, kedves Tiberius.

profilkép helyeRadványi Tibor

@Sár Anna: Köszi szépen, kedves vagy! Szoktam néha az újság szélére írni verscsírákat, nem tudom hogy ez beleszámít e az újságírásba? Inkább jó újságcipelő vagyok, ha sok összegyűlik el szoktam lelkesen vinni mindet a MÉH-be...

profilkép helyeRadványi Tibor

@Szulimán Eleonóra: Köszönöm szépen kedves Eleonóra, örülök értésednek!

Sár Anna profilképeSár Anna

Nagyon jó újságíró (is) lennél!

Szulimán Eleonóra profilképeSzulimán Eleonóra

Nagyon jó!!!

Elfogadom

A 3sor.hu harmadik féltől származó cookie-kat használ a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. Az oldal használatával elfogadod a cookie-k alkalmazását. Bővebb információ