Menü átugrása

Radványi Tibor: Moszkvában nem divat a MAGÁNYOS SZÍVEK KLUB-ja

Moszkvában nem divat a MAGÁNYOS SZÍVEK KLUB-ja

Moszkvában nem divat a MAGÁNYOS SZÍVEK KLUB-ja

- Rosseb se bánja
azt hogy elmentél. Vodkám
fűt, s enyhe a tél!

Beküldés időpontja: 2020. április 13. 09:51

Radványi Tibor

89 követő

4.1

10 értékelés

5 3
4 5
3 2
2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Georgina Rio: Nagyon szépen köszönöm!

profilkép helyeRadványi Tibor

@Laczkó Vass Róbert: Ó, nagyon köszönöm Neked!

profilkép helyeGeorgina Rio

Tetszik! :)

Laczkó Vass Róbert profilképeLaczkó Vass Róbert

Mekkora! 🤝👍

Törölt komment

profilkép helyeRadványi Tibor

@Bóbita: Hohó, ez nagy dolog ám, hogy csak úgy szó nélkül elmenjen mellette az ember! Salamont, a régi Hacsek és Sajót, s főleg Kellért szeretni nagyon nagy intellektualitást sejtet. Nekem minden ismert Salamon kabaré megvan, s nagylemezen meg a Hacsek és Sajó. Kellér konferansziéi utánozhatatlanok, jó pár meg van régi szalagokon. Ő írta Salamon Béla jelentősebb számait. Szerintem az igazi humorkedvelők egyáltalán nem viccesek, olyanok inkább mint a "szomorú" bohócok. Ezért volt tomboló siker a Verebes álinterjú is, mert nagy művészünket evvel szorították sarokba. Akárhányszor nézem, folynak a könnyeim... Én még nagyon szeretem az olasz humort, meg a magyar és cseh filmszatírákat. Itt az oldalon van legalább 250 humoros haikum, szeretném majd később kiadni magánkiadásban. Ha esetleg böngészni akarsz ezek között, akkor üsd be a "beküldés" melletti nagyítóra rákattintva a Vicces szót, s ott minden második vers az enyém, ami itt megjelent. A "vicces" címke alatt nem érdemes keresni, ott nagyon felületes a válogatás és elég kevés is. További szép és vidám perceket kívánok, s az 5-ik követődet mindjárt aktiválom!

Törölt komment

profilkép helyeRadványi Tibor

@Bóbita: Pedig sajnos nagyon sokan nem értik... Köszönöm a biztatást, kérésed parancs! Ma akkor humor nap lesz, találtam egy szőke nős verset, meg egy paposat, mindkettőt ma felteszem.

Törölt komment

profilkép helyeRadványi Tibor

Köszi szépen az újfent dicséreted! A humor még manapság is kissé lenézett műfaj, ezért örülök mindig annak ha valaki érti, s ha meg tudom nevettetni. Tavaly már elsütöttem egy másik moszkvait, de azt lepontozták, mert nem fedezték fel benne a: drága-olcsó-ra kihegyezett poént. (valószínű hogy újra megpróbálom majd föltenni) Értésedért cserébe közlöm Neked a verset:

Szellemi orgazmus a nászéjszakán

- Betakarsz, drága?
- Szólj a moszkvai hónak,
ingyen megteszi!

Törölt komment

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ