Menü átugrása

Váray Károly: Halál, - a testből...

Halál, - a testből...

Halál, - a testből
Kiröppen az utolsó
Szentjánosbogár

Beküldés időpontja: 2018. január 22. 09:05

Szerkesztve: 2018. január 22. 15:33

Váray Károly portréjaVáray Károly

68 éves  •  3 követő

3.6

10 értékelés

5 3
4 2
3 3
2 2
1

Komment írásához regisztrálj vagy lépj be!

Anna Kövecses profilképeAnna Kövecses

Találóan egyedi és ötletesen nagyszerű lett ez a haiku! Sok szeretettel gratulálok hozzá, kedves Károly! Legyen ragyogó, ihletben gazdag napod! (:

Váray Károly profilképeVáray Károly

Te szerencsétlen lepontozó! Mennyit fizessek, mert megint röhögő görcsöt kaptam! Egy vidám színpadi jegy kb. 5 000 Ft . Jó lenne , ha feltárnád magad úgy ahogyan én! Ha azt hiszed , hogy lábbal tiporsz az érzelemmel dús szívemen és lelkemen és kiűzöd belőlem az alkotókészséget akkor tévedsz! Hamarosan elérem az ezer haikumat , ha csak ezért az írásét nem indítod el a kizárásomat, mert lehet ez a cél! És már eldöntöttem, hogy nélküled hogyan teszem közkinccsé az 1000 haikumat! Egyébként köszönöm, mert újabb lendületet kaptam a következő 1000 megírására! Így Te csak egy utánfutó leszel... Persze minden haikufantársamnak , békés alkotó munkát kívánok!

Váray Károly profilképeVáray Károly

Igen! Jogos az észrevétel, nem szívesen , de ki is javítom . Ui. nem igen akarok a haikuimban írásjeleket alkalmazni, - döntsön sok helyen az olvasó. Köszönöm.

profilkép helyeSzalai László

Nagyon szép gondolat!
Ha nem bántalak meg, talán vessző helyett gondolatjellel még szebb lenne...
Gratulálok, nálam ez 5 csillag. ;)

Elfogadom

A 3sor.hu sütiket használ az oldal működésének biztosításához, jogos érdekből, valamint (harmadik fél bevonásával) statisztikai célokból is. Bővebb információ